06 Kasım

Itrî Kültür Sanat Korosu IV. İlçe müftüleri kongresinde sahne aldı.

Vakfımız tarafından, geleneksel ve çağdaş görsel sanat programı uygulayan imam-hatip okulu öğrencilerine yönelik Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Itrî Kültür Sanat Programı etkinlikleri devam ediyor.

Program kapsamında öğrencilerin niteliklerinin ve yeterliliklerinin artırılması, millî, manevi, ahlaki, akademik, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlardaki becerilerinin geliştirilmesi amacıyla çeşitli programlar icra ediliyor.

Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı Başkan Vekili Dr. Haydar BEKİROĞLU sahnede Ulus İlkmeclis Müdür Yardımcısı Hasan ÖZER ‘e, Müzik Öğretmeni Recep DERELİ’ye ve Itrî projesi Koordinatörü Emre SAZAK’a teşekkür etti. Konuşmasının devamında kültür ve sanatın gençlerimiz için önemine vurgu yaparak bu süreçte onların her daim destekçisi olduğunu belirtti.

İcra edilen konser ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ve keyifli bir program izlediğini dile getirerek yapılan çalışmaların gelecekte çok faydalı olacağını vurguladı. Konuşmasının sonunda Müsdav’a teşekkürlerini dile getirdi.

Program hatıra fotoğraflarının ardından sonlandı.