30 Mart

“HAYALİMDEKİ ŞEHİR” RESİM YARIŞMASI ve "YENİ SESLER" MUSİKİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Musiki, Geleneksel ve Çağdaş görsel sanat programı uygulayan ve Itrî projesi kapsamında desteklediğimiz okullardan olan Konya Karatay Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Konya genelindeki ortaokul 8. sınıf ve lise 9. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Hayalimdeki Şehir Resim Yarışması” ve "Yeni Sesler" Musiki Yarışması sonuçlandı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler için, 29 Mart 2022 salı günü Konya Karatay Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda ödül töreni düzenlendi. Programa MÜSDAV Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi Harun SÖNMEZ ve Genel Koordinatör Mehmet Yolcu katıldı. Programda öğrencilere hitap eden Harun SÖNMEZ Vakfımızın projeleri hakkında bilgi verdi. Medeniyetimizin izlerini maziden atiye taşıyacak gençlerin yaptığı işin çok önemli olduğuna vurgu yapan SÖNMEZ, MÜSDAV olarak nitelikli insan yetiştirme adına yapılan faaliyetleri desteklemekten onur duyduklarını dile getirdi.

Programa katılan, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan YAKIŞIR, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ ve Okul Müdürü Süleyman Eşit, konuşmalarında imam hatip okullarında yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemine değinerek, katkıları için MÜSDAV’a teşekkür ettiler. Kültüre ve sanata değer veren vakfımız tarafından ıtri projesi kapsamında dereceye giren öğrencilere para ödülü verildi. Ödül töreninin ardından yemek ikramı ile program sona erdi.

Bu güzel etkinliği hazırlayan Konya Karatay Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilere başarılar diliyoruz.