20 Mayıs

DİJİTAL HİKÂYELERLE PEYGAMBERİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Vakfımız ve nitelikli çalışmalarını desteklediği okullardan Demetevler Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi işbirliği içerisinde "Dijital Hikâyelerle Peygamberim" temalı dijital çizim ve hikâyelendirme yarışması düzenlendi. Yarışma süresinde iştiraklerimizden Vakıf Global tarafından öğrencilere dijital çizim dersleri verildi.

50 öğrencilerin katıldığı yarışmada derece giren öğrenciler için 17 Mayıs 2022 tarihinde Demetevler Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda ödül töreni düzenlendi. Törende dereceye giren eserlerin sunumu yapıldı ve öğrencilerin hazırladığı çalışmalar katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Törene MÜSDAV Genel Koordinatörü Mehmet YOLCU ve Vakıf Global şirket Müdürü Merve KORKMAZ ATAĞ katıldı. Okul müdürü Alime KAYA ve proje danışmanı Hatice Betül ŞENTÜRK tarafından projenin konusu, amacı ve hedefleri anlatılarak destekleri için MÜSDAV’a teşekkür ettiler. Genel Koordinatörümüz Mehmet YOLCU da yaptığı konuşmada, vakfımızın faaliyetlerini kısaca anlattı. Ayrıca öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerini sağlayan bu tür nitelikli çalışmaların önemine değinerek, gençlerimizi teşvik ettiği için okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür etti. Dereceye giren öğrencilere Merve KORKMAZ ATAĞ tarafından ödül takdimi ile program sona erdi.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.